ЛИЧНИ ИСТОРИИ

Виж какво казват клиенти, получили нашата подкрепа.

Антония П.

мама на Павел

Веси промени живота ми...

Веси ми даде безценни съвети. Нейната грижа и менторство наистина ми помогнаха да се възстановя след раждането на сина ми.

Ива П.

мама на Марти

Благодарение на Веси се чувствах уверена, че има към кого да се обърна, какъвто и проблем да се появи...

За следродината грижа научих докато търсех дула, която да води раждането ми. В началото мислех, че е същото като следродилния патронаж, който се предлага в някои болници, но още от първия разговор с Веси разбрах, че греша. Веси подхожда холистично към възстановяването на майката и изграждането на връзката й с бебето. Старае се родилката да се почувства добре в ролята си на майка, но да не забравя себе си в грижата за детето. Обръща внимание на възстановяването на тялото след бременността и раждането, на правилното хранене, на кърменето и най-важното на душата на току-що родилата жена. Благодарение на Веси се чувствах уверена, че има към кого да се обърна, какъвто и проблем да се появи през първите четиридесет дена след раждането. С подкрепата на Веси запазих позитивното усещане, появило се с раждането, и го вложих във връзката ми с детето и съпруга ми така, че ежедневно да изпитвам удовлетворение. Изключително съм щастлива, че Веси бе моята постпартум дула и при следващо раждане отново бих избрала да работя с нея.

Bibiana Š.

мама на Nicolas & Dominik

...full of support and understanding...

Very pleasant experience full of support and understanding ❤️

Silvia R.

мама на София и Александър

Always there when I needed help...

Vessy was always available, she provided me moral and physical support. Always listening to my needs.

Tanya M.

мама на Боян

...Веси наистина ми помогна.

Когато наближи да се ражда второто ми детенце, знаех, че този път искам нещата да станат по-добре. Нито за миг не съжалявам, че потърсих помощ от Веси като постпартум дула. Ако искате някой, който да ви подкрепи истински като един неизчерпаем извор на знания за постпартум периода, тя е вашият човек! Благодарна съм й за винаги позитивното отношение, което ме зареждаше положително всеки път, за търпеливото изслушване на притесненията ми, за многото неща за постпартума, които получих. Едно от допълнителните неща, които пробвах, беше белибайдинга, който много ми допадна като практика и бих го препоръчала. Като сравнение с първия ми постпартум период и последния мога да кажа, че за мен беше важно да направя нещо за себе си, да се погрижа за себе си и Веси наистина ми помогна. Дано повече жени да имат тази подкрепа в един така чувствителен и важен момент от живота.

Да нормализираме постпартум грижата заедно!

error: