Постпартум грижа

Грижа за Мама...по майчински!

Появата на бебе е един от най-щастливите моменти, но и един от най-трудните, в живота на една жена. Точно сте родили, и да, това не е никак лесно. Съсредоточавате се в грижата за бебе и в същото време се опитвате да разберете собственото си тяло и новите му функции. Всеки Ви дава различни съвети, а Вие просто имате нужда от малко сън.

Промяната от момиче към Майка е една от най-големите транформации в живота на жената и Вие се нуждаете от помощ и подкрепа. Не само практическа (въпреки че да и тя наистина е от голяма полза), но и даването на поне малко увереност, че ще се справите (което, бъдете сигурни, е така).

Подкрепата, от която имате нужда най-много...

Разбираме Ви. И ние сме го преживели… и затова ще се радваме да Ви помогнем. Тук сме, за да Ви предложим приятелска и толерантна подкрепа (практическа, емоционална и с полезна информация).
Ще бъдем до Вас докато семейството Ви поема по пътя на това ново предизвикателство (независимо дали става въпрос за първо или четвърто дете , то е съвсем ново за Вас).
Позволете ни да Ви помогнем, докато Вие се фокусирате върху най-важното: изграждане на така важната връзка Мама – Бебе и улесняване на приключението, наречено Майчинство. 

Обожаваме да сме до семействата през следродилния (постпартум) период. Да ни позволите да бъдем до Вас във вълнуващото приключение на 4-тия триместър е наистина удоволстие и привилегия за нас.

Постпартум визитата...

Характерът на работата ни варира от семейство до семейство. Подхождаме индивидуално, тъй като всяко семейство и ситуацията, в която се намира, може да бъде много различна. Но какво може да очаквате от едно постпартум посещение? Ще бъдем там, където имате нужда от нас:

  • Оказване на помощ за осъществяване на кърмене или помощ при хранене с бутилка
  • Съдействие за отстраняване на често срещани трудности
  • Ние сме до Вас да Ви изслушаме и да Ви дадем увереност
  • Билкови вани (позволете ни ние да се погрижим за бебе)
  • Да Ви помогнем да разберете сигналите, които бебе Ви подава
  • Помощ при навигиране през семейната динамика, включително посетители, взаимоотношения, партньорства и др
  • Внасяне на малко ред във Вашия дом и ежедневие
  • Time out за Вас
  • Вкусен снакс и храна и постпартум рецепти
  • Съдействие и по телефон и Емейл през целото ни време заедно

Към постпартум посещението ще получите нашия специален Belly Binding пакет и достъп до изключителни видео материали за йога след раждането!

С цени на Пакет за постпартум грижа от 199.00 лв. до 1099.00 лв. 

Вижте също и...