Постпартум грижа

Грижа за Мама...по майчински!

Появата на бебе е един от най-щастливите моменти, но и един от най-трудните, в живота на една жена. Точно сте родили, и да, това не е никак лесно. Съсредоточавате се в грижата за бебе и в същото време се опитвате да разберете собственото си тяло и новите му функции. Всеки Ви дава различни съвети, а Вие просто имате нужда от малко сън.

Промяната от момиче към Майка е една от най-големите транформации в живота на жената и Вие се нуждаете от помощ и подкрепа. Не само практическа (въпреки че да и тя наистина е от голяма полза), но и даването на поне малко увереност, че ще се справите (което, бъдете сигурни, е така).

Подкрепата, от която имате нужда най-много...

Разбираме Ви. И ние сме го преживели… и затова ще се радваме да Ви помогнем. Тук сме, за да Ви предложим приятелска и толерантна подкрепа (практическа, емоционална и с полезна информация).
Ще бъдем до Вас докато семейството Ви поема по пътя на това ново предизвикателство (независимо дали става въпрос за първо или четвърто дете , то е съвсем ново за Вас).
Позволете ни да Ви помогнем, докато Вие се фокусирате върху най-важното: изграждане на така важната връзка Мама – Бебе и улесняване на приключението, наречено Майчинство. 

Обожаваме да сме до семействата през следродилния (постпартум) период. Да ни позволите да бъдем до Вас във вълнуващото приключение на 4-тия триместър е наистина удоволстие и привилегия за нас.

Постпартум подкрепа

Характерът на работата ни варира от семейство до семейство. Подхождаме индивидуално, тъй като всяко семейство и ситуацията, в която се намира, може да бъде много различна. Но какво може да очаквате от едно постпартум посещение? Ще бъдем там, където имате нужда от нас:

Подкрепа за новородилата майка

Грижа за мама по майчински, постпартум масаж, хранене, бели байндинг, емоционална подкрепа и др.

Подкрепа за кърмене

Подкрепа в първите дни на кърмене, за правилното позициониране на бебе, за засукването и помощ при възникване на трудности.

Подкрепа за семейството

Подкрепа за по-големите братя и сестри, за да се адаптират и да изградят пълноценна връза с новия член, така че да се чувстват включени, полезни и да приветстват промяната в семейната динамика.

Създаване на рутина

Помощ за намиране баланса в първите дни на родителството и стъпки, които да помогнат на Вас и новороденото да имате нежна рутина.

Грижа за новороденото

Насоки и помощ в грижата за бебето, успокояващи техники, бебешки сън / безопасност, къпане, бебешки масаж основани на научно-доказана информация... и още!

Многоплодна бременност

Полезни съвети и трикове при отглеждането на близнаци (или повече-знаци :)), организация, рутина, подкрепа за мама, за да има време тя за възстановяване и почивка.

Към избрания постпартум пакет можете да получите нашия специален подарък за Постпартум грижа и достъп до изключителни видео материали за йога след раждането!

Виртуална (онлайн) Постпартум подкрепа

Ще работим заедно (онлайн), за да Ви помогнем да планирате и създадете Постпартум изживяване, което да бъде специално и значимо за Вас и Вашето семейство.

Вижте също и...

error: