Здравейте, аз съм Веси…

DSC_6460

Весела Генадиева

Постпартум дула и Belly Binder
Основател, Позитив Постпартум
Основател, Мамма Бокс – кутия за Мама и Бебе 
Мама на две момчета

Аз съм Веси… и съм съпруга и майка на две прекрасни деца. Майчинството изцяло промени моя живот и аз обожавам това да съм Майка (през по-голямата част от времето ;))!

Създадох Positive Postpartum с идеята да е място където всяка Майка да се чувства спокойна и обгрижена и да може да сподели без притеснение своите трудности, неволи и страхове. Където да има възможност да научи полезна информация.

Надявам се, че Positive Postpartum ще Ви вдъхнови и ще Ви даде увереност да вярвате в себе си като родител. Да вярвате малко повече на майчината си интуиция и че ще намерите Вашия начин да бъдете Майката, която желаете да бъдете.

Добре дошли във Вашето позитивно Майчинство!

обучения и опит
Завърших и бях обучена в няколко различни програми и обучения

Аз съм постпартум дула. Завърших обучението си и се сертифицирах като такава към Newborn Mothers Collective и тяхната Постпартум програма.

Завладяна от любопитство и жажда да науча повече, в момента продължавам обучението си като постпартум дула и към Дона Интернешънъл. Част съм и от членската програма на Дона Интернешънъл.

Следвам Етичен кодекс, установен от Дона Интернешънъл и Асоциацията на Българските Дули.

Онлайн програма за по-добър сън за бебета и майки – в обучение

Програма за подкрепа на родители преживели загуба (по време на бременността, раждането или след това). 

  • Обучение „Перинатален емоционален дистрес“ от Институт Seleni
  • COPE обучение „Перинатално психично здраве“

Холистична Постпартум грижа и подкрепа за Нови Майки.

Belly Binding техника от Learn to Belly Bind – в обучение

Бебе масажист – техники и бенефити от бебе масажа

Услуги

Постпартум грижа

Раждането само по себе си и грижата за новородено са може би най-трудната задача в живота за една жена. Ние знаем, че когато Майката е обгрижена и се чувства щастлива и бебе е щастливо!

Консултации

Тя ще ви даде полезни инструменти да разберете промените, които ще настъпят в семейството след появата на бебе така че да очертаете рамките на семейния живот, от който имате нужда и който желаете.

Belly Binding

Практиката включва объвързване с дълго парче плат на коремната област - понякога след прилагане на билкова паста или етерични масла по време на възстановителния следродилен период.

Уоркшопи

Научете основни практически умения и се подгответе за посрещането на Вашето бебе. Постпартум периодът може да бъде предизвикателство! Готови ли сте да предприемете следващата стъпка ?

error: